Vabljeni na zadnji letošnji dan odprtih vrat v soboto, 5. decembra 2015


Marles NewsBannerDOV 5dec2015 banner300x164px
Vabimo vas na Marlesov predpraznični dan odprtih vrat, ki bo potekal v soboto, 5. decembra 2015, med 10. in 15. uro. Že vseljeno pasivno hišo Veritas Individual s spremembami bomo predstavili v Kranju.


Hišo Veritas Individual, ki je bila zgrajena na ključ, odlikujejo sodobno oblikovanje, racionalen tloris in visoka energetska varčnost, ki ustreza zahtevam standardov pasivne gradnje. Hiša je grajena s certificiranim pasivnim konstrukcijskim sistemom Mega plus PASIV. Pri načrtovanju hiše je arhitekt Miha Miholič sledil želji naročnika, ki je želel prostorno in svetlo hišo z zračnimi prostori. 


Veritas R I        Veritas R III      


Veritas R II        Veritas R V

Arhitekturna zasnova izhaja iz osnovne verzije hiše tipa Veritas, z upoštevanjem najnovejših razvojnih smernic, novosti pri materialih in energijske varčnosti. Etažnost hiše je pritličje in mansarda, streha je enokapnica. V pritličju se nahajajo racionalno razporejeni skupni, v etaži pa premišljeno razporejeni individualni prostori. Za hišo zgrajeno v pasivnem razredu je lastnik prejel nepovratna finančna sredstva iz skupine naravnih materialov. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda. Hiša je oblikovana tako, da odkriva naravno svetlobo v vsej njeni možni odprtosti, vpija sončne žarke, hkrati pa daje dovolj zasebnosti za bivalni vsakdan. Pri izbiri gradiv in zasnovi tehničnih sistemov so enakovredno upoštevani ekološki in ekonomski vidiki, kar je vodilo k zagotovitvi kakovostnega bivalnega okolja.  


MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO

Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskihvisoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. Na voljo bodo tudi predstavniki banke Sparkasse, ki bodo vse prihodnje lastnike Marles hiš seznanili z ugodnimi kreditnimi pogoji Marlesovega subvencioniranega stanovanjskega kredita. 

Marles jesenske ugodnosti

MARLES JESENSKE UGODNOSTI in ALL INCLUSIVE PONUDBA 

Da bi Vam čim bolj olajšali gradnjo in opremljanje hiše, smo podaljšali izjemne Marlesove jesenske ugodnosti in dopolnili ponudbo Marles All Inclusive - ugodnosti pri skrbno izbranih Marlesovih partnerjih, katere vam bodo Marlesovi svetovalci predstavili na dnevu odprtih vrat.

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Marlesovi strokovnjaki vam bodo prav tako predstavili in pomagali pri pridobitvi nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. V Marlesu se lahko pohvalimo z največjim številom kupcev, ki letno kandidirajo za nepovratna finančna sredstva Eko Sklada, predvsem iz naslova gradnje in nakupa pasivne stanovanjske hiše ter toplotnih črpalk. 

MARLES HIŠE NA KLJUČ – Na dnevu odprtih vrat vas bomo podrobneje seznanili tudi  z največjim izborom hiš na ključ v Sloveniji, ki predstavljajo dodano vrednost v Marlesovem opusu sodobnih lesenih hiš. S hišami na ključ, ki so v okviru jesenskih ugodnosti še dostopnejše, vam ponujamo izjemen izbor arhitekturnih zasnov, vrhunskih materialov in tehnologijo prihodnosti.  


Prijava na dogodek

Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 4. decembra, do 15 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji objekta.

Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 - 272!

Vabljeni v našo družbo!